tjänster.

Vi levererar helhetslösningar inom marknadsföring, för stora och små företag. Allt från det lilla visitkortet till kompletta varumärkesprofiler och strategier. Biltejpningar, montrar, webbsidor, magasin, broschyrer, presentationer, give aways, kampanjer. Enligt ditt behov.

profil & koncept

Vi tar fram en logotyp och grafisk profil som hjälper er i kommunikationen med era kunder och stärker ert varumärke. Vi sätter ihop marknadsföringsplaner och jobbar med koncept och värdegrunder som skapar känsla och synlighet. Är ni ett nystartat företag som behöver en komplett profil för att få företaget att växa? Leder du ett etablerat företag, i behov av en uppdatering och nytänk? Vi träffar er gärna!

trycksaker

Vi älskar doften av nytryckt. Och läsbarheten är alltid som bäst i tryckta medier. Oavsett om ni är i behov av säljande kundmagasin och produktbroschyrer eller snyggt förpackad intern kommunikation, så ordnar vi det.

I dagens digitala värld, står det tryckta materialet ut. Tryck lämnar avtryck.

text & innehåll

Korta reklamtexter, djupa artiklar eller SEO vänlig text. Du väljer. Vi har tillgång till kompetenta översättare för alla språk och är vana att ta fram material för internationella sammanhang.

digitalt & sociala medier

Vi designar skräddarsydda responsiva webbsidor för stora och små företag. Vi tar hand om helheten eller utvalda delar och samarbetar med de bästa webbutvecklarna. Vi skapar material för sociala medier och skapar professionella och slagkraftiga presentationer, för så väl internt som externt bruk.

film & foto

Behöver du uppdatera personalfoton, ta nya produktbilder eller retuschera befintliga bilder? Vi hjälper dig. Vi fotar själva samt samarbetar med professionella fotografer med olika spetskompetenser.

konsultation & projektledning

Har ni ett större projekt och ont om personal som behärskar marknadsföring & projektledning. Vi hjälper gärna till. Ny webbplats, intranet, en app m.m. Tveka inte att höra av er.