om.

Vi vill sprida goda vibbar och hjälpa företag att på sitt unika sätt göra det samma. Vår målsättning är att lära känna våra kunder och fungera som en extern in-house lösning med ett helhetsgrepp kring marknadsföringen, i vått och torrt.

hur vi jobbar.

Vi har tillsammans en bred erfarenhet och ett stort nätverk av skickligt folk. Det mesta gör vi själva men för projekt som behöver nischad kunskap anlitar vi folk vi litar på. Vi har då möjlighet att skapa det mest kvalificerade teamet enligt projektets budget. Det är en fördel.

vi lyssnar.

Arrogans är inte vår grej. Vi lyssnar och tar reda på fakta.

vi kollar hatten.

(Vilket inte är magi – bara hårt professionellt arbete, samarbete och hängivenhet.)

vi levererar.

Vi ger dig en genomtänkt, användarvänlig och snygg produkt. Alltid i tid.

emmelie svanfelt.

Har bred erfarenhet av bland annat projektledning, grafisk design, inredningskonsultation och konst. Samt utveckling, marknadsföring och försäljning inom IT-företag. Är i grunden utbildad socionom och har koll på  mänskligt beteende. Jobbar främst med med koncept, design och text.

emmelie@vibb.ax
+358 457 342 2797

jonas svanfelt.

Har jobbat hela sitt yrkesverksamma liv inom marknadsföring som grafisk designer, projektledare och marknadsföringschef – lokalt och globalt. Har stenkoll på allt som gäller digital design och tar ett helhetsgrepp kring grafiska profiler och marknadsföringsplaner. Jobbar med design, strategi, projektledning och varumärken.

jonas@vibb.ax
+358 400 525 363