om.

För en del företag fungerar vi som en extern in-house lösning och tar ett helhetsgrepp kring marknadsföringen, i vått och torrt. För andra axlar vi snarare rollen som superhjälte – vi susar till undsättning, hjälper dig på fötter och låter dig fortsätta med ditt, tryggare och starkare.

färsk byrå med mycket erfarenhet.

Byrån är ny men vi är inte nya i branschen. Vi har tillsammans en bred erfarenhet och ett stort nätverk av skickligt folk. Vi leder marknadsföringsprojekt och ser till att de lever upp till förväntningarna. Vi skapar material för tryck och webb.

vi lyssnar.

Arrogans är inte vår grej. Vi lyssnar och tar reda på fakta.

vi kollar hatten.

(Vilket inte är magi. Bara hårt professionellt arbete, samarbete och hängivenhet)

vi levererar.

Vi ger dig en genomtänkt, användarvänlig och snygg produkt. Alltid i tid.

emmelie svanfelt.

Har bred erfarenhet av bland annat projektledning och i egen regi grafisk design, inredningskonsultation och konst. Även utveckling, marknadsföring och försäljning inom IT-företag. Är i grunden utbildad socionom och har koll på  mänskligt beteende. Jobbar med koncept, design och text.

emmelie@vibb.ax
+358 457 342 2797

jonas svanfelt.

Har jobbat hela sitt yrkesverksamma liv inom marknadsföring som grafisk designer, projektledare och marknadsföringschef – lokalt och globalt. Har stenkoll på allt som gäller digital design och tar ett helhetsgrepp kring grafiska profiler och marknadsföringsplaner. Jobbar med design, projektledning och varumärken.

jonas@vibb.ax
+358 400 525 363